Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp
Hea



esitatud arvustusest8149
  • Hotelli seisukord/puhtus 7,3
  • Teenused 6,5
  • Asukoht 9,1
  • Toa mugavus/tase 6,9
  • Töötajate tegevus 7,0
  • Vastavus hinnale 7,1
  • Toit/söömine 6,3
Sortimisalus

CHEE alates Singapur
Pered suuremate lastega
Standardne kahe voodiga tuba
Viibis 3 ööd juuni 2014
Good Stay
The staff were nice easy check in,english is great,.small room but clean, very price is good.
I enjoy my stay at casy hotel,conveniet and many shopping plus good food aroung,
Arvustatud 01 september 2014
Kas see arvustus oli kasulik?

TUDOR alates Moldova
Ärireisijad
Standardne ühene
Viibis 3 ööd august 2014
Too small room, very small, incredible small
Only the position it's good
Impossible to take a shower, the shower it's open in the bathroom with toilet. I paid more than 65 euros for 8sqm room. From the photos it's seem acceptable but the reality the room it's for a dog not a human. With this price I can get 5 star in Thailand 100sqm room. Suggest to other to look to an other hotel.
Arvustatud 31 august 2014
Kas see arvustus oli kasulik?

Rustica alates Filipiinid
Pered suuremate lastega
Pere
Viibis 3 ööd detsember 2013
always a pleasure staying with Casa Hotel
location location location
Arvustatud 29 august 2014
Kas see arvustus oli kasulik?

Daniel alates Ameerika Ühendriigid
Pered suuremate lastega
Pere
Viibis 8 ööd august 2014
Good choice
See other review
See other review
Arvustatud 28 august 2014
Kas see arvustus oli kasulik?

Daniel alates Ameerika Ühendriigid
Pered suuremate lastega
Standardne kahe voodiga tuba
Viibis 8 ööd august 2014
Good choice
See other review
See other room review
Arvustatud 28 august 2014
Kas see arvustus oli kasulik?

Daniel alates Ameerika Ühendriigid
Pered suuremate lastega
Standardne kahe voodiga tuba
Viibis 2 ööd august 2014
Good hotel for the price and location
Location, Helpful staff, Two elevators
I would recommend the Casa hotel for someone traveling to Hong Kong. Its best feature is its location. It is less than 100 feet from the entrance to the Yau Ma Tei subway station. The Yau Ma Tei station allows connection to the two major subway lines with access to most of Kowloon and Hong Kong Island. Although their are many hostels in the Nathan Rd area for less the Casa Hotel was clean, the staff was helpful, and it was very convienient. We used 3 rooms. One family room (one double bed and one single) as well as two rooms each with two single beds. The only problem we had was that during the 8 day stay we had two days of typhoon with heavy rains which caused leaking in one of the rooms. The management moved us to another room (actually better) for no extra charge. Some of this was no doubt a result of being on the 14th floor (top floor).
Arvustatud 28 august 2014
Kas see arvustus oli kasulik?

Hoi alates Hongkong
Ärireisijad
Standardne ühene
Viibis 2 ööd oktoober 2013
good value, good location
good value, good location, fair serivce
stay for biz purpose, the location is good as its near to mtr station and also shopping area.
Arvustatud 26 august 2014
Kas see arvustus oli kasulik?

Montarop alates Tai
Grupid
Standardne kahe voodiga tuba
Viibis 3 ööd august 2011
Only 100 mt.from mtr
Area,house keeping, comfy bed
Omg!! This small hotel was in the great location. 100 meter. From mtr. Easy to go everywhere. Easy to walk to Lady market and temple market. Back hotel street plenty of small restaurant all tasty and delicious. Room size unbelievable !! Super tiny toilet ever!! I'm not recommend for European or westerner. The size is only for Asian haha. But Amazing tere tiny bed was so comfy. We slept so well. And even cheap hotel still gave us free bottle of water and breakfast bread for 2 night stay. They come clean our room. Room has slipper and small LCD tv. But who need to stay in hotel while we are in HK. Well recommend this CasA hotel. Excepted for big body people NO
Arvustatud 24 august 2014
Kas see arvustus oli kasulik?

Pha alates Singapur
Paarid
Standardne ühene
Viibis 2 ööd august 2014
Disappointed
Bad
Arvustatud 24 august 2014
Kas see arvustus oli kasulik?

lee alates Malaisia
Ärireisijad
Standardne kahene kahekohalise voodiga
Viibis 2 ööd mai 2009
Location.. Very near to tran station
Clean room .. Location.. Lot food near the hotel
Arvustatud 22 august 2014
Kas see arvustus oli kasulik?


1

Vali oma lojaalsusprogramm

Klõpsa lehekülje ülaosas asuvale PointsMAX väljale ja sa näed mitmeid populaarseid lennufirmasid ja lojaalsusprogramme, mille hulgast valida.

2

Vali hotellituba punktide abil

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Teeni kuni 4900 punkti

Iga valitud hotellituba näitab punktide arvu, mida sa broneerimisega teenid.

3

Registreeru ja teeni punkte!

  • Programmi liikmelisuse ID
  • Ma ei ööbi selle broneeringu alusel üheski toas. Teen selle broneeringu kellelegi teisele.

Täida broneerimise ajal oma valitud programmi liikmelisuse ID-number. Pärast väljaregistreerimist teenid broneerimisel näidatud punktide koguse. See on nii lihtne!

Alusta siit ja vali oma eelistatud programm: