Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp
Väga hea



esitatud arvustusest1672
  • Hotelli seisukord/puhtus 8,1
  • Teenused 7,5
  • Asukoht 8,3
  • Toa mugavus/tase 8,1
  • Teenus 7,9
  • Vastavus hinnale 7,9
  • Toit/söömine 7,6
Sortimisalus

Reinhard alates Uus-Meremaa
Rüh
Luksuslik kahene kahekohalise voodiga või kahe voodiga tuba
Viibis 2 ööd september 2016
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Arvustatud 19 september 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Lynne alates Malaisia
Paar
Luksuslik kahene kahekohalise voodiga või kahe voodiga tuba
Viibis 2 ööd september 2016
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Arvustatud 16 september 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

KONG alates Malaisia
Paar
Luksuslik kahene kahekohalise voodiga või kahe voodiga tuba
Viibis 2 ööd september 2016
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Arvustatud 15 september 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Dato alates Malaisia
Ärireisija
Luksuslik tuba
Viibis 2 ööd september 2016
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Arvustatud 12 september 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Siak alates Malaisia
Ärireisija
Luksuslik kahene kahekohalise voodiga või kahe voodiga tuba
Viibis 3 ööd september 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Arvustatud 06 september 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

SELVARAJU alates Malaisia
Üksikreisija
Luksuslik kahene kahekohalise voodiga või kahe voodiga tuba
Viibis 2 ööd september 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Arvustatud 05 september 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

kok alates Malaisia
Ärireisija
Luksuslik kahene kahekohalise voodiga või kahe voodiga tuba
Viibis ühe ööaugust 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Arvustatud 01 september 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

novy alates Indoneesia
Ärireisija
Luksuslik kahene kahekohalise voodiga või kahe voodiga tuba
Viibis ühe ööaugust 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Arvustatud 01 september 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Poh alates Malaisia
Üksikreisija
Luksuslik kahene kahekohalise voodiga või kahe voodiga tuba
Viibis ühe ööaugust 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Arvustatud 22 august 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Poh alates Malaisia
Üksikreisija
Luksuslik kahene kahekohalise voodiga või kahe voodiga tuba
Viibis ühe ööjuuni 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Arvustatud 22 august 2016
Kas see arvustus oli kasulik?


1

2

3

1234

Alusta siit ja vali oma eelistatud programm: