Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp
Hea



esitatud arvustusest885
  • Hotelli seisukord/puhtus 7,8
  • Teenused 6,6
  • Asukoht 7,7
  • Toa mugavus/tase 7,6
  • Teenus 7,2
  • Vastavus hinnale 7,5
  • Toit/söömine 6,5
Sortimisalus

Maraden alates Indoneesia
Ärireisijad
VIP
Viibis ühe ööaugust 2016
not suiteable
This is 3 stars hotel
Arvustatud 20 august 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

shaderon alates Malaisia
Üksikreisijad
Luksuslik
Viibis 2 ööd august 2016
Good location
Its easy access for traveling from and to airport. Very near from train station and close with Centre Point Mall. Suitable for those who just like walking activity.
Arvustatud 08 august 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Martini alates Indoneesia
Ärireisijad
Luksuslik
Viibis ühe ööjuuli 2016
OK
OK
Arvustatud 28 juuli 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Justin alates Malaisia
Ärireisijad
Superior
Viibis 2 ööd juuli 2016
Great Place to stay
Clean and convenient place to stay. Near malls and train station.
Arvustatud 26 juuli 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Adam alates Indoneesia
Pered väikeste lastega
Superior
Viibis ühe ööjuuli 2016
Nice hotel
thank u
Arvustatud 20 juuli 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Adam alates Indoneesia
Pered väikeste lastega
Superior
Viibis ühe ööjuuli 2016
nice hotel
thank u
Arvustatud 20 juuli 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Johndry alates Indoneesia
Grupid
Superior
Viibis ühe ööjuuli 2016
late check in
im staying at karibia for 1 night ( 2 connecting rooms ) , i check in at 1.30 PM just for 1 room, because another room is still being cleaned. I wait and wait for another room until 3PM!!!! so disappointed for that ( I request early check in at Agoda ) .
Arvustatud 14 juuli 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Sisilyana alates Indoneesia
Grupid
Superior
Viibis 2 ööd juuli 2016
room is spacious', the aircon doesn't work at the 1st night but it did work well after i complaint t
will come here again for next trip
Arvustatud 12 juuli 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Ferdiyan alates Indoneesia
Pered suuremate lastega
Superior
Viibis 4 ööd juuni 2016
Very disappointing attitude
This was probably one of the many visits to this hotel, yet unfortunately might be my last. I book this hotel without breakfast since for the first 2 days I will be mostly out of Medan. During our check-in, the receptionist asked us if we wanted to upgrade to opt for the breakfast in which I declined already due to the reasons explained. Yet, he still gave me complete breakfast vouchers, in which I re-confirmed that it can be used. We then had ou breakfast on the 30th, and agree to pay for an additional 1(one) pax. on the next day, we were surprised that the maitre'd told us that we have to pay all the breakfast and the vouchers are not eligable. They did not admit why they have given the vouchers to me in the first place. He even did not like my complaint and said that we were difficult guest! UNBELIEVABLE! We checked out the next morning, no apology, no nothing. I even had to asked the complete invoice of this 'ridiculous' breakfast otherwise they did not even bother to give me a copy. The facilities, cleanliness of the hotel is fine, however, the attitude and clear lask of respect for guest if problematic.
Arvustatud 05 juuli 2016
Kas see arvustus oli kasulik?

Martini alates Indoneesia
Üksikreisijad
Superior
Viibis ühe ööjuuni 2016
good
good
Arvustatud 28 juuni 2016
Kas see arvustus oli kasulik?


1

Vali oma lojaalsusprogramm

Klõpsa lehekülje ülaosas asuvale PointsMAX väljale ja sa näed mitmeid populaarseid lennufirmasid ja lojaalsusprogramme, mille hulgast valida.

2

Vali hotellituba punktide abil

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Teeni kuni 4900 punkti

Iga valitud hotellituba näitab punktide arvu, mida sa broneerimisega teenid.

3

Registreeru ja teeni punkte!

  • Programmi liikmelisuse ID
  • Ma ei ööbi selle broneeringu alusel üheski toas. Teen selle broneeringu kellelegi teisele.

Täida broneerimise ajal oma valitud programmi liikmelisuse ID-number. Pärast väljaregistreerimist teenid broneerimisel näidatud punktide koguse. See on nii lihtne!

Alusta siit ja vali oma eelistatud programm: