Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp
Hea



esitatud arvustusest2705
  • Hotelli seisukord/puhtus 7,5
  • Teenused 6,7
  • Asukoht 7,7
  • Toa mugavus/tase 7,5
  • Teenus 7,5
  • Vastavus hinnale 7,8
  • Toit/söömine 6,9
Sortimisalus

Nurulhuda alates Malaisia
Ärireisija
Superior kahene kahekohalise voodiga või kahene kahe voodiga tuba
Viibis ühe ööaugust 2016
Good and clean room
Good hotel, clean, helpful staff
Arvustatud 01 september 2016

Wan alates Malaisia
Paar
Superior kahene kahekohalise voodiga või kahene kahe voodiga tuba
Viibis ühe ööaugust 2016
not coming back.. Ever!
breakfast spread was amazing. staff were helpful. the only thing that i hate about this hotel is the room floor! is it so dirty! i could smell pee inside the room the moment i step in. lodge a complaint to the room service. ask them to mop the floor. but still i could smell urine in the room and bathroom. i wipe the floor with some wet tissue and it turn so black and im able to finish whole packet of wet tissue to wipe the stinky floor but still the urine smell could not be eliminate. the floor was soooo dirty.. i cant even let my feet touch the floor. i need to were slipper all the time.
Arvustatud 30 august 2016

Afriadi alates Indoneesia
Ärireisija
Superior
Viibis ühe ööaugust 2016
Bad maintained
Stay for one night, room is large enough, food taste awful and location is hard to find. For muslim traveler is not recommended due to halal food is not easy to find by walk.
Arvustatud 28 august 2016

Chen alates Malaisia
Rüh
Superior
Viibis ühe ööjuuli 2016
Convenient and Accessible
Just behind hotel is convenient & accessible to the Food Street (Chinese Style). Its a very good location to nearby malls too. Room is a little small but still ok for us.
Arvustatud 25 august 2016

Rudy alates Indoneesia
Üksikreisija
Superior
Viibis 2 ööd august 2016
Review
Good Location
Arvustatud 23 august 2016

Andrian alates Indoneesia
Ärireisija
Superior
Viibis 5 ööd august 2016
business
good for food
Arvustatud 19 august 2016

MARIA alates Indoneesia
Paar
Superior
Viibis 2 ööd august 2016
Good location
Lokasi yang strategis, dekat area kuliner khas medan
Arvustatud 18 august 2016

Arben alates Indoneesia
Rüh
Superior
Viibis ühe ööaugust 2016
Good
Nothing
Arvustatud 18 august 2016

Fiona alates Indoneesia
Ärireisija
Superior
Viibis 2 ööd august 2016
Good
Good
Arvustatud 15 august 2016

Sajuti alates Indoneesia
Perekond suurte lastega
Superior kahene kahekohalise voodiga või kahene kahe voodiga tuba
Viibis ühe ööaugust 2016
traveler againReview title or summary
I am like it very so more
Arvustatud 09 august 2016


1

Vali oma lojaalsusprogramm

Klõpsa lehekülje ülaosas asuvale PointsMAX väljale ja sa näed mitmeid populaarseid lennufirmasid ja lojaalsusprogramme, mille hulgast valida.

2

Vali hotellituba punktide abil

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Teeni kuni 4900 punkti

Iga valitud hotellituba näitab punktide arvu, mida sa broneerimisega teenid.

3

Registreeru ja teeni punkte!

  • Programmi liikmelisuse ID
  • Ma ei ööbi selle broneeringu alusel üheski toas. Teen selle broneeringu kellelegi teisele.

Täida broneerimise ajal oma valitud programmi liikmelisuse ID-number. Pärast väljaregistreerimist teenid broneerimisel näidatud punktide koguse. See on nii lihtne!

Alusta siit ja vali oma eelistatud programm: